KITH & adidas lanceren gigantische en bijzonder vette voetbalcollectie

Ben je bekend met het Amerikaanse KITH? Het is één van de grootste en meest bekende retailers op het gebied van streetstyle en eigendom van de legendarische Ronnie Fieg. Het is ook eigenaar van drie zelf opgerichte voetbalteams verspreid over de Verenigde Staten. Samen met adidas creëren ze de meest gruwelijke tenues, voetbalschoenen en kleding die je maar kunt bedenken en dit jaar zijn ze door EA zelfs opgenomen in het assortiment van FIFA 18.

KITH x adidas Football Season 2

De drie teams zijn de Miami Flamingo’s, New York Cobra’s en L.A. Rays. Die laatste club gaat zich opmaken voor hun eerste seizoen. Voor de Flamingo’s en Cobra’s is dit het tweede seizoen en dus presenteren KITH & adidas Football Season 2. Een collectie van 82 moddervette producten die voetbal & lifestyle perfect combineren.

Miami Flamingo’s

New York Cobra’s

Los Angeles Rays

Gruwelijk. Helaas zal het behoorlijk moeilijk worden om aan een item uit deze collectie te komen, want alles gaat in de Verenigde Staten in de verkoop. Deels bij pop-up stores en via Kith.com. Er is echter ook een andere manier om aan één van de voetbaltenues te komen. De tenues van alle drie de clubs zijn namelijk via FUT te krijgen in FIFA 18. Dan heb je meteen één van de vetste tenues uit het spel.

Wat trouwens ook een heel vet shirt is voor jouw FIFA team is het nieuwe thuistenue van Kameroen. Die kun je hier checken.