Klassieker: wie wint de battle van de alternatieve shirts?

Zondag is het weer zover: Feyenoord – Ajax. Om 14:30 uur nemen ze het tegen elkaar op in De Kuip en voor beide teams is er eigenlijk maar één ding dat telt: winnen. Met 5 punten achterstand op PSV schieten beide clubs niet veel op met één punt. Het gaat natuurlijk te ver om te zeggen dat degene die verliest niet meer mee doet om het kampioenschap, maar een flinke tik zal het wel zijn. Wij gaan nu echter even checken wie de eerste klap al uitdeelt, nog voor de wedstrijd begonnen is. Wie wint namelijk de battle van de alternatieve shirts?

Wil je de Klassieker nog spannender maken? Check dan deze actie: 9 keer je inzet als Feyenoord óf Ajax wint.

Alternatieve shirts

De shirts worden ‘alternatieve shirts’ genoemd omdat ze ontworpen zijn door grafische designers. Ze zullen dus niet echt gemaakt worden, maar dat maakt ze niet minder mooi. Sterker nog, wij zouden adidas willen aanraden om eens vaker naar dit soort designs te kijken. Aan jou de keus welke club de vetste shirts heeft. Ze zijn ontworpen door Beky DesignXztals en Emilio Sansolini.

 

 

@afcajax x @adidas x @bape_japan x 2017/18 Kit concept. Let me know who to do next in the comments ??

Een bericht gedeeld door Andy (@xztals) op

@afcajax x @adidas x @driesvannoten x 2017/18 Kit concept. Let me know who to do next in the comments ??

Een bericht gedeeld door Andy (@xztals) op

Lastige keuze he? Als je geen fan bent van één van bovenstaande clubs tenminste. Wat ons betreft is deze battle geëindigd in een gelijkspel. Iets wat voor beide teams geen goed resultaat zal zijn.

Een gelijkspel betaalt 3,60 keer uit, terwijl een winst voor Feyenoord of Ajax maar liefst 9 keer uitbetaald! Profiteer hier van deze dikke actie.