Vet of creepy? Je kunt de (gedragen) kleding van de familie Icardi kopen

Altijd al gefascineerd geweest door wat de grote sterren in het voetbal buiten het veld dragen? Of misschien ben je gewoon een groot Mauro Icardi fan? Dan hebben we bijzonder nieuws voor je, want je kunt de (gedragen) kleding van de Argentijn kopen. De kleding van zijn hele gezin zelfs. Dus misschien zit er nog iets tussen voor je vriendin wat Wanda, de vrouw van Icardi, gedragen heeft..

Kleding van Icardi kopen

Diezelfde Wanda is het initiatief gestart om een Depop profiel aan te maken. Via deze website kun je kleding, accessoires, schoenen en veel meer dingen verkopen die je niet langer gebruikt. Nu is daar dus ook het profiel @icardifamily te vinden en het staat bomvol artikelen die ze niet meer gebruiken. Het puilt uit van de grote designermerken en dus zijn de prijskaartjes vaak niet mals.

Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar dat het is toch wel tof om te kunnen zeggen dat je op patta’s rondloopt die Icardi gedragen heeft. Of is het juist heel creepy? Aan jou de keus. De opbrengsten via Depop worden door de familie Icardi overigens gedoneerd aan goede doelen. Zeer netjes.

Eind januari zette Icardi zijn stiefzoontje nog in het zonnetje door de beste felicitatie-video aller tijden te maken.

Bron: NSS Mag