Konami lanceert de eerste PES 2019 trailer met Coutinho & Beckham

Kort nadat we de eerste gelekte screenshots van PES 2019 met jullie deelden heeft uitgever Konami de eerste officiële trailer al gelanceerd. Nu al? Ja nu al inderdaad, daar stonden wij ook van te kijken. Het duurt namelijk nog ruim drie en een halve maand totdat de game te spelen is. Dat maakt ons echter niet minder enthousiast.

PES 2019 trailer

De hoofdrollen in de trailer zijn weggelegd voor FC Barcelona speler Coutinho en de legend David Beckham. Beide spelers krijg je eerst in levende lijven te zien en vervolgens zie je ze transformeren tot de in game spelers en dat ziet er heel veelbelovend uit, net als de screenshots waar we het al over hadden. Op de beelden zijn de prachtige beelden te zien die gedraaid worden op de FOX Engine die ten opzichte van vorig jaar flink verbeterd is. Check de trailer hieronder.

Zoals je aan het eind van de video ziet is de game nu al te pre-orderen en zal ‘ie op 30 augustus in Europa gelanceerd worden. We weten ook al dat er bij PES 2019 meer aandacht wordt besteedt aan de individualiteit van de spelers en dat er verschillende nieuwe skills toegevoegd worden. Denk hierbij aan de ‘cross over turn’, no-look pass, gecontroleerde chip en het dalende schot. Spelers zullen daarnaast zichtbare vermoeidheid vertonen en er zullen nieuwe schiet-mechanismes in het spel verwerkt zijn.

We zijn benieuwd of ze buiten de trouwe PES fans ook FIFA spelers hun kant op kunnen krijgen. Benieuwd naar de screenshots die gelekt waren en een aantal van de nieuwe features die je kunt verwachten? Dan moet je hier zijn.