Kopie van Real Madrid – FC Bayern in 2017 levert hele dikke odds op

Vanavond maken we ons op voor de eerste return van de halve finales van de Champions League. Real Madrid gaat de 1-2 overwinning die ze behaalden in en tegen FC Bayern verdedigen, waardoor ze uiteraard favoriet zijn om de finale te bereiken. Dit seizoen hebben we echter wel gekkere comebacks gezien. Wat dacht je van AS Roma – FC Barcelona of Real Madrid tegen Juve, waar de Madrilenen uit met 0-3 wonnen, maar in de thuiswedstrijd op 0-3 achterstand kwamen en in de allerlaatste minuut de 1-3 scoorde.

Real Madrid – FC Bayern

Een ander voorbeeld wat misschien nog wel perfecter is, is de kwartfinale van 2017 toen Real Madrid ook al tegen FC Bayern speelde. Ook toen begon FC Bayern het tweeluik thuis en ook toen won Real Madrid die wedstrijd met 1-2. Zes dagen later werd de return gespeeld en FC Bayern wist er een verlenging uit te slepen door na 90 minuten op een 1-2 voorsprong te staan. Ronaldo maakte in die verlenging uiteindelijk het verschil en Madrid won, maar het bewijst dat FC Bayern zeker niet kansloos is vanavond.

Dikke odds

Wij zouden daarom zeggen dat het wel een gokje waard is om op 1-2 voor FC Bayern (na 90 minuten) in te zetten, want dat betaalt maar liefst 10,5 keer je inzet uit! En als we dan toch uitgaan van een kopie van de wedstrijd in 2017, dan zou Lewandowski de openingsgoal maken. Dat levert 4,90 keer je inzet op. Destijds viel er in de eerste helft geen goal (vanavond 4,25 x je inzet) en pakte Arturo Vidal rood in de 84e minuut. Als er vanavond een rode kaart valt krijg je 3,30 keer je inzet.

Denk jij dat dit allemaal niet gaat gebeuren en heb je jouw eigen ideeën? Hier kun je alle betting mogelijkheden van Real Madrid – FC Bayern checken.