Je kunt nu de bijzondere Mercedes A45 AMG van Brenet kopen

Altijd al een Mercedes met blauwe camouflage print willen hebben? Of gewoon een auto die van een profvoetballer is geweest? Dan heb je nu die kans, want PSV-back Joshua Brenet heeft zijn op z’n zachtst gezegd opmerkelijke Mercedes A45 AMG te koop gezet. De 365 pk sterke bak is er eentje waar je van houdt of juist extreem lelijk vindt, maar hoe je het ook went of keert: het is een bijzondere wagen.

auto-brenet-8

Mercedes A45 AMG Brenet

Waarom hij de auto wil verkopen is ons niet bekend. Misschien is hij inmiddels wel een beetje klaar met deze camo-wrap, maar verder is deze in nieuwstaat verkerende Mercedes-Benz A45 AMG 4-MATIC met 360 pk een behoorlijk beestje. Hij sprint van 0 tot 100 km/u in 4 seconden en heeft de topsnelheid pas bereikt op 250 km/u. De auto heeft bijpassende blauwe remklauwen, zwarte velgen en smoke achterlichten. Verder is ‘ie uitgerust met heerlijk Alcantara bekleding, sportstoelen en sportuitlaten.

auto-brenet-5

auto-brenet-2

auto-brenet-7

auto-brenet-6

auto-brenet-10

Kortom: een sportief bakkie. Onder de camouflage wrap zit overigens een witte auto. De auto staat te koop bij de Eindhovense autodealer ASNV B.V. voor €44.945,00.

Leestip: Leicester City-speler rijdt zijn Lamborghini de vernieling in

Foto’s: Bas Fransen Car Photography