Arsenal spits Aubameyang laat zijn LaFerrari in chrome wrappen

Dat Aubameyang een snelle jongen is binnen de lijnen wist je vast al, maar wist je ook al dat hij buiten de lijnen net zoveel van snelheid houdt? Hij heeft bakken met geld uitgegeven aan dikke sportwagens en vervolgens bakken met geld uitgegeven om die sportwagens een extreme look te geven. Het laatste ‘slachtoffer’ is zijn LaFerrari, ter waarde van ongeveer een miljoen euro.

De LaFerrari van Aubameyang

In totaal zijn er maar 499 LaFerrari’s gemaakt en het zal de echte Ferrari fans dan ook best wel pijn doen om te zien wat voor kleur de LaFerrari van Aubameyang heeft gekregen. Het iconsiche rood heeft namelijk plaats gemaakt voor holografisch chroom. Om er helemaal zeker van te zijn dat iedereen weet dat dit Aubameyang zijn auto is, heeft hij zijn eigen logo op beide zijdes laten zetten. Denk je dit allemaal niet aan te kunnen? Kijk dan even weg, want hieronder kun je ‘m bewonderen in al zijn glorie.

Het wrappen heeft hij wederom bij Yiannimize laten doen. Het is namelijk zeker niet de eerste keer dat hij één van zijn auto’s hier heeft laten wrappen. Zijn Lamborghini Huracán Performante heeft een tijd geleden al dezelfde holografisch chroom kleur gekregen en zijn Lambo Aventador, Range Rover Sport en Lamborghini Urus vallen op in goud chroom. Onze smaak is het zeker niet, maar goed. Als je de spits van Arsenal bent dan maak je je niet zo druk om de mening van ons natuurlijk.

View this post on Instagram

Starting the week like … 🚀 #playfree #A⚡

A post shared by Aubameyang (@aubameyang97) on

Natuurlijk blijft zijn garage aan wagens heel sick, maar wij zouden dan toch eerder voor die van Memphis kiezen. Veel stijlvoller.