Aubameyang laat zijn monsterlijke Lamborghini Urus in goud wrappen

Dat Aubameyang een man is die graag laat zien dat hij veel knaken heeft is niks nieuws, maar hij heeft het wel weer tot een nieuw niveau getild hoor. Bij deze man moet alles blinken en dus ook zijn vrij nieuwe Lamborghini Urus. Sterker nog, hij moet perfect bij zijn Lamborghini Aventador passen en die heeft hij een flinke tijd geleden al in chroom goud laten wrappen, dusja.

Lamborghini Urus van Aubameyang

Dit monster van zo’n €300.000 met een 4.0-liter V8 motor met twee turbo’s levert 650 pk, een topsnelheid van ruim 300 km/u en is van 0 tot 100 km/u in 3,6 seconden. Oké genoeg daarover, nu gaat de focus op het uiterlijk en hoe het uiteindelijk een glimmend gouden bak wordt. Dat is nog een flink proces namelijk. Gelukkig is het vastgelegd door Yiannimize, eigenaar van de garage. Heel bruut.

We moeten zeggen dat chroom goud misschien niet onze eerste keuze zou zijn voor een auto als deze, maar het ziet er wel gewoon echt vet uit. Zeker naast zijn al gouden Aventador. Past allemaal wel bij zijn gigantische auto-verzameling die je hier kunt checken.