Lampard bezorgt Derby spelers een epische derde helft na belangrijke overwinning

Voor veel voetballers is de derde helft het mooiste aan het hele voetbal. Zuipen, feesten, eten, gezelligheid met de teamgenoten, mooi man. Moeten we wel bij zeggen dat dit vooral voor amateurvoetballers geldt natuurlijk. Toch kunnen profs er ook wat van als er wat te vieren valt. Dat bewezen ze bij Derby County wel, met Frank Lampard aan het roer.

Lampard produceert epische derde helft

Afgelopen week stonden de halve finales in de Championship play-offs op het programma en daarin speelden ze tegen Leeds United. Thuis verloor Derby met 0-1, maar uit wisten ze het op prachtige manier om te buigen door met 2-4 te winnen. Dat moest natuurlijk flink gevierd worden en daarom pakte de legendarische oud-middenvelder uit met een even legendarische derde helft die volledig op zijn rekening werd geschreven. Totaalbedrag: iets meer dan £2,800 (ongeveer €3.200).

Spelers en staf gingen na de wedstrijd naar een bar, genaamd The King’s Head in Duffield en daar werd het op een zuipen gezet. Het bonnetje van de avond ging vervolgens rond op het internet met de bijbehorende tekst: Lampards bar bill, good lad. Vermoedelijk gemaakt door een barman/vrouw, maar het meest interessante is toch wel de lijst alcohol die erop staat met onder andere 209 biertjes, 75 Jägermeisters en 54 Sambuca shotjes. De sfeer zat er dan ook goed in.

Absolute pleasure to celebrate the victory with the team #startthebounce #dcfc #properlocal #unbelievable #kingsheadduffield #angelosbistro

Geplaatst door The Kings Head Town street Duffield op Donderdag 16 mei 2019

Ja, da’s nog eens wat anders dan dat ene rondje wat jullie trainer zo af en toe uitdeelt. Misschien moet je hem/haar maar even dit goede voorbeeld van Lampard laten zien.

Uit ervaring zal je trouwens ook weten dat je het tijdens die derde helft nooit bij één biertje kan houden, ook al had je dat met jezelf/je vriendin/vrouw wel afgesproken. Hoe dat komt lees je hier.

Bron: SportBible