Zo lang moeten profs voetballen om hun auto terug te verdienen

We weten allemaal dat de échte ballers van deze wereld bakken met geld verdienen en dit het liefst uitgeven aan dikke auto’s en kleding. Waar wij allemaal vaak onze ass af moeten werken om een mooie auto te kunnen kopen, is een sportwagen voor deze gasten zo afgetikt. Hieronder zie je hoe lang verschillende profs moeten voetballen om hun dikke auto’s terug te verdienen.

N’golo Kanté spant de kroon. Hij hoeft zich slechts een luttele 13 minuten in het zweet te werken om z’n auto terug te verdienen. Daar moet wel bij gezegd worden dat hij een relatief bescheiden auto rijdt, in tegenstelling tot de rest. Check zelf maar. Die gouden bak van Kingsley Coman heeft hij er in 81 minuutjes ook weer uit. Pfoe hey, wat een leven.

Tabel: autoweek (club Sakho klopt niet)

Natuurlijk hebben deze jongens veel moeten opgeven voor een leven als dit. Maar stel je eens voor hoe het is om zo ‘makkelijk’ een sportscar te kunnen aftikken. Spelers als Ronaldo en Messi hebben hun garage overigens vermoedelijk nóg sneller gefinancierd dan deze jongens hierboven. Hoe lang Eljero Elia heeft moeten ‘sparen’ voor zijn bolides weten we niet, maar dat zijn collectie auto’s een hele dikke is weten we wel.

Bron: AutoWeek