In Las Vegas vindt deze zomer het Wereldkampioenschap Beer Pong plaats

Ongetwijfeld spelen jij en je teamgenoten wel eens een potje bierpong. Aangezien jullie voetballen hebben jullie toch dat instant balgevoel en zou het een eitje moeten zijn om een balletje in een plastic bierbekertje te gooien. Voor sommige spelers valt dat toch behoorlijk tegen en zij eindigen dan ook altijd kotsend tegen een muur na een toernooitje Beer Pong. Voor de spelers die dit spelletje altijd nuchter eindigen is er nu een WK in Las Vegas en daarbij kun je flink wat geld verdienen.

Het Beer Pong wereldkampioenschap vindt plaats tussen 6 en 8 juli, in de stad die ook wel bekend staat als Sin City. Perfecte locatie dus. Eenmaal in Vegas dien je je te plaatsen via een kwalificatietoernooi. Je kunt hier pas aan meedoen wanneer je het inschrijfgeld van $265 betaald.

via GIPHY

Prijsgeld

Omgerekend is die €215 behoorlijk wat geld, maar wanneer jij de winnaar wordt is het je beste investering ooit. De wereldkampioen Beer Pong ontvangt namelijk bijna $65.000. Zorg wel dat je 65 ruggen niet direct verpatst in de casino’s, want je bent per slot van rekening wel in Las Vegas. Inschrijven kan hier, zuiperts. Wie van jouw teamgenoten maakt kans op de overwinning?

Als je dan toch in de VS bent kun je meteen even langs dit geniale bierhotel.

Bron: FHM