De vetste voetbalshirts van het jaar komen uit Parijs

Een paar jaar geleden zette een authentieke voetbalkroeg in Parijs, genaamd Le Ballon, een eigen voetbalcompetitie op met 8 teams waar creativiteit centraal staat. De teams mochten (uiteraard) hun eigen naam kiezen en tenues ontwerpen en dat resulteert elk seizoen in ware meesterwerken. Dit jaar worden de shirts die ontworpen zijn voor het eerst ook echt verkocht en dat is goed nieuws voor iedereen die wel van een geweldig voetbalshirtje houdt.

Le Ballon voetbalshirts

Niet alle 8 de shirts zijn trouwens te koop, want er worden maar 6 shirts de wijde wereld ingestuurd. Dat zijn de shirts van Atletico Paris, Paris 75ers, Public House, River Dubplace, CCC Football Team en Bled FC. De een nog vetter dan de ander. Je ziet ze hieronder allemaal.

Atletico Paris

Paris 75ers

Public House

River Dubplate

CCC Football Team

Bled FC

Le Ballon heeft ook met DYNE samengewerkt aan een eigen shirt en dat is minimaal net zo vet als bovenstaande ontwerpen, maar heeft wel een prijskaartje wat daar ver overheen gaat. Bovenstaande shirts zijn namelijk allemaal 80 pond per stuk en onderstaand Le Ballon x DYNE shirt kost $175.

De Le Ballon shirts zijn hier verkrijgbaar, maar wel slechts voor een aantal dagen. Snel bijzijn dus. De samenwerking tussen Le Ballon en Dyne is hier verkrijgbaar.

Leestip: Manchester United presenteert het nieuwe uittenue voor volgend seizoen