Leeg Camp Nou geeft mooi beeld van wat er gezegd wordt op het veld

Afgelopen zondag was voor Barcelona natuurlijk een treurige dag vanwege het geweld bij het Catalaanse referendum. Door alle onrust moest Barça de wedstrijd tegen Las Palmas in een leeg stadion afwerken. Heel vervelend natuurlijk, maar het heeft één voordeel: het zorgde voor de unieke mogelijkheid om goed te kunnen horen wat er allemaal op het veld gezegd wordt.

Leeg Camp Nou

Geen 99 duizend fans die voor lawaai zorgen, maar doodse stilte. Op de spelers na en dat zijn dan ook de enige die je hoort in onderstaande video. Toch wel leuk om een keer te horen wat een speler als Suárez zegt als hij zojuist een penalty probeerde te versieren, maar geel kreeg voor een schwalbe. Ook de reactie van coach Valverde op een cameraman die even komt spieken bij de wissel van Rakitic is mooi.

Lachen toch? Weet je wat ook leuk is? Een bodycam op een scheidsrechter plaatsen bij een wedstrijd van Real Madrid zodat je het gevoel hebt dat je tussen de sterren staat in een gigantisch stadion en dat je hoort wat ze tegen de scheids zeggen. Gelukkig is dat al eens gedaan en de vette beelden daarvan zie je hier.

Bron: La Liga Subtitles