Legend: ‘Ronaldinho gaat met twee vrouwen tegelijk trouwen’

Er zijn maar weinig spelers die tijdens hun carrière én daarna zo populair waren als Ronaldinho. De altijd goedlachse technicus deed iedereen versteld staan met zijn prestaties op het veld, maar ook buiten het veld doet de Braziliaan het heel erg goed. Dat blijkt nu wel uit verslagen vanuit zijn thuisland, want volgens de Braziliaanse columnist Leo Dias (via The Mirror)gaat de 38-jarige Ronaldinho met twee vrouwen tegelijk trouwen.

Ronaldinho trouwt met twee vrouwen tegelijk

Volgens de columnist vroeg Ronaldinho afgelopen januari de hand van zowel Priscilla Coelho als Beatriz Souza. De bofkont kreeg van beide vrouwen ook nog eens ‘ja’ te horen en dus zullen ze binnenkort gaan trouwen. Eerst moest Ronaldinho natuurlijk twee verlovingsringen kopen, maar dat zal geen probleem vormen. De twee vrouwen leven inmiddels al ‘in harmonieuze sfeer’ bij Ronaldinho in Rio de Janeiro. Daarnaast krijgen ze ook een maandelijks bedrag van $5.000 dat ze ‘uit mogen geven zoals ze willen’.

Hij kwam op ons sowieso altijd al over als een levensgenieter en dit nieuws bevestigt dat vermoeden wel. Lekker bezig Dinho! Van de andere kant is het ook helemaal niet gek dat twee vrouwen gek zijn van Ronaldinho. Om deze 5 redenen daten vrouwen namelijk het liefst iemand die voetbalt.

Bron: Sport Bible