Leicester City-speler rijdt zijn Lamborghini de vernieling in

Als je heel veel geld verdient, zoals Premier League spelers doen, is het eerste wat je doet een dikke Lamborghini kopen, toch? Dat zouden wij wel doen tenminste. Het enige nadeel aan zo’n auto is dat je niet van het gaspedaal af kunt blijven en dat kan dan weer leiden tot ongelukken. Dat is precies wat Jeffrey Schlupp van Leicester City gebeurde op zijn weg naar het trainingscomplex.

auto-schlupp

Lamborghini Schlupp

Hij crashte zijn Lamborghini Huracán ter waarde van ruim €200.000 in de berm langs de weg, maar gelukkig was hij zelf ongedeerd. Dat kunnen we over zijn Lambo niet zeggen, want die is behoorlijk toegetakeld. Arme Lambo. Alsof dat nog niet genoeg ellende was, vond onzin-tabloid The Sun het nodig om er nog wat leugens bij te verzinnen. Volgens hun had Schlupp tegen de politie ter plaatse gezegd dat het hem niet zoveel uitmaakte, want hij zou toch nog drie andere auto’s hebben om uit te kiezen.

Daar was de 23-jarige Ghanees niet zo van gediend en hij liet zijn Twitter-volgers weten dat het je reinste bullshit is.

Wij geloven hem meteen, want als er één bron onbetrouwbaar is, dan is het The Sun wel. Zij maken er een sport van om voetballers het leven zuur te maken met onzin. Tja, je moet ergens je geld mee verdienen. Dan heeft Schlupp het beter voor elkaar.

Leestip: Dit is de belachelijk dikke Lamborghini van Mauro Icardi

Bron: 101 Great Goals