Leonid Slutsky zit sinds kort op Instagram en die moet je gewoon volgen

Toen Leonid Slutsky als nieuwe trainer van Vitesse gepresenteerd werd dacht heel Nederland waarschijnlijk hetzelfde: wat moet die Rus toch in Nederland gaan doen? We kenden hem natuurlijk al als trainer van onder andere CSKA Moskou en waarmee hij vooral opviel was het zenuwachtige gedrag langs de lijn. Al snel bleek hij juist een verademing op de Nederlandse velden en hij groeide uit tot de leukste trainer in de Eredivisie. Nu is er nog een extra reden waarom hij die titel verdient.

Leonid Slutsky op Instagram

Sinds 9 augustus 2019 heeft hij namelijk een eigen Instagram account en op die pagina laat hij precies zien waarom hij zo’n aanwinst is voor de Eredivisie. Natuurlijk staan er wat serieuze posts op over de wedstrijden van Vitesse, maar hij laat ook duidelijk merken dat hij zichzelf totaal niet té serieus neemt. Zelfspot is ‘ie ook niet vies van en dat zorgt voor geniale posts. Deze man moet je volgen.

View this post on Instagram

Pink 🔝🎵🤘🏽

A post shared by Leonid Slutsky 🇷🇺 (@leonid.slutsky) on

Schitterend. En dit is nog maar het resultaat van een weekje Instagram. Laten we hopen dat er nog veel meer moois volgt en laten we vooral hopen dat deze baas nog lang bij ons Nederlandse voetbal betrokken blijft. Maakt het voetbal namelijk een stuk leuker.