Het leven van 15-jarig wonderkind Xavi Simons is al behoorlijk bizar

Toen wij een jaar of 15 waren spendeerde we onze dagen in de schoolbanken om daarna wat leuks met vrienden te doen of achter de console te kruipen voor het zoveelste potje FIFA. Niks mis mee, maar absoluut waardeloos vergeleken met de 15-jarige Xavi Simons. Hij staat te boek als één van de grootste talenten ter wereld, is aanvoerder bij zijn leeftijdsgenoten van Barça en heeft inmiddels ook zijn debuut gemaakt in een jeugdteam van Oranje. Al heel indrukwekkend, maar de rest van zijn leven en carrièreplanning is net zo indrukwekkend.

Het leven van een 15-jarig supertalent

Schijnbaar heeft Simons al te horen gekregen dat hij gegarandeerd een plek in het eerste van Barça krijgt als hij op leeftijd is, maar we willen het vooral over de randzaken van zijn voetballeven hebben. Hij werd namelijk wereldberoemd door YouTube video’s met individuele highlights en mede hierdoor heeft hij de mijlpaal van 1 miljoen Instagram volgers bereikt (inmiddels 1,3 mln). Dat is een aantal waar de meeste profs alleen maar van kunnen dromen.

One million followers! An unbelievable milestone. A large group to share positivity with and a chance to inspire all the kids in the world to pursue their dreams. A big shout out to all of my followers and fans; Thanks, Gràcies, Gracias, Bedankt, شكرا, Grantangi, Tak, Obrigado, Danke, Dziękuję, תודה, Grazie, धन्यवाद, Merci, Faleminderit, Благодарю вас!, ありがとう, 谢谢, Tack, Teşekkürler, Kiitos, Terima Kasih, Cảm ơn bạn, ধন্যবাদ .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. #million #followers #weshinetogether #thanks #celebrate #football #soccer #futbol #xavi #xs #lafamilia #lamasia #fcbarcelona #nike #goal #sports #skills #barcelona #barca #fcbarcelona #futebol #footballplayer #fans #amazing #milestone Animation by: @pitchparrot Music: Lil Wayne – A Milli

Een bericht gedeeld door Xavi Simons (@xavisimons) op

Hij heeft zelfs een eigen social media team, waardoor er altijd content gepost kan worden. Daar komt ook nog eens bij dat hij zijn eigen logo heeft dat regelmatig verwerkt wordt in die social media posts. Het maakt nog maar eens duidelijk hoe belangrijk het in de moderne voetbalwereld is om online aanwezig te zijn.

De toekomstig Oranje klant (als hij tenminste niet nog voor Spanje gaat kiezen) is ook al een officiële Nike atleet en op Instagram zijn dan ook vaak afbeeldingen te zien met het merk. Hij was zelfs onderdeel van de epische Phantom VSN launch video met sterren als Coutinho, Ronaldinho en Kevin de Bruyne.

Uiteraard mag een zaakwaarnemer niet ontbreken in een succesvolle carrière als voetballer. Hij is al gespot met Mino Raiola, die een groot fan is van Simons. ‘Xavi Simons is een fantastische speler. Jong, veel potentie en een grote toekomst. We zijn goede vrienden. Ben ik zijn adviseur? Het is beter om een vriend te zijn dan een adviseur, geloof me. Eerlijk, ik ben vrienden met alle spelers die ik representeer,’ zei hij in gesprek met El Mundo Deportivo.

Ben je nog niet echt bekend met de voetbalkwaliteiten van dit supertalent? Dan check onderstaande beelden maar eens. Wat een voetballer.

Dus, Xavi Simons: onthoud die naam. Een andere toekomstig Oranje klant is Tahith Chong, die momenteel heel veel indruk maakt in de jeugd van Manchester United.

Foto: Instagram Xavi Simons

Bron: Sport Bible