Fan laat gigantische tattoo met Liverpool-helden op z’n arm zetten

Clubliefde kan diep zitten. Zo diep zelfs, dat je een tattoo van je club of favoriete speler op je lichaam laat zetten. Deze Liverpool fan heeft het begrip clubliefde echter naar een nieuw niveau getild, met een gigantische tattoo over zijn hele linkerarm met de grootste helden van zijn club. Natuurlijk heeft de Merseyside club genoeg helden om uit te kiezen, gezien de rijke historie van de Engelse topclub. Het resultaat is een heftige, maar toch ook heel vette tattoo met Gerrard als meest prominente held.

liverpool tattoo

Liverpool tattoo

Op de triceps is ook Luis Suárez te vinden en verder zijn helden als John Barnes en Graeme Sounes op de arm van deze man te vinden. De tattoo is trouwens niet alleen indrukwekkend door de omvang, want hij ziet er ook gewoon heel cool uit. De overgang van zwart wit naar kleur is heel tof en de details zijn waanzinnig. Een mooi voorbeeld van een geslaagde blijk van clubliefde en credits naar de man of vrouw die deze tattoo gezet heeft. Chapeau!

Wellicht dat zijn rechterarm later volgt, want the Reds hebben op dit moment een behoorlijk aantal spelers die tot de status van legende kunnen uitgroeien. Plus Jurgen Klopp natuurlijk, al zal hij dan wel wat prijzen moeten winnen.

Leestip: Fan zet gruwelijke tattoo van AS Roma legende Totti op zijn rug

Bron: The Sport Bible