Liverpool fans hebben een plannetje om hun team te helpen in de titelrace

Liverpool is na een riante voorsprong de koppositie aan Manchester City verloren door in de laatste twee wedstrijden slechts 2 punten te pakken. Ze hebben echter een wedstrijd minder gespeeld, dus ze staan nog steeds op pole position voor de Premier League titel. De fans weten echter dat het team alle steun nodig zal hebben om de slechte resultaten om te draaien en te gaan voor het eerste kampioenschap sinds 1990.

Magische sfeer creëren

In een ultieme poging om alle Liverpool fans te verenigen en zo een magische sfeer te creëren heeft The Redmen TV (een supporterskanaal van de club) een oproep geplaatst via Twitter, gericht aan alle supporters die komende zaterdag en de wedstrijden daarna naar Anfield gaan.

Ze vragen dus aan alle supporters om ver voor aanvang van de wedstrijd (ongeveer een uur) aanwezig te zijn met vlaggen, sjaals en natuurlijk hun stem, zodat de spelers al bij de warming-up een magisch sfeer meemaken. Dit moet het team een flinke boost geven en dat kunnen ze wel gebruiken in de titelrace.

Aangezien de Liverpool-supporters als (één van) de beste supporters in Engeland gezien worden hebben wij er alle vertrouwen in dat deze oproep massaal beantwoord gaat worden. Komende zaterdag komt Bournemouth op bezoek in Anfield en we zijn benieuwd hoe de sfeer zal zijn. Wij kijken er in ieder geval naar uit.

Dikke kans dat trainer Jürgen Klopp dan het veld op komt op heel bijzondere New Balance x Liverpool sneakers. De Duitser heeft ze zelf ontworpen en het resultaat is gruwelijk.