Liverpool kondigde de komst van Salah op geniale wijze aan

Voetbalclubs hebben de kracht van social media al een tijdje door, maar toch zien we niet heel vaak dat daar ook echt op geniale wijze gebruik van wordt gemaakt. De aankondiging van een nieuwe speler is daar een mooi moment voor en Liverpool heeft die kans in het geval met Salah net beide handen aangegrepen.

Salah naar Liverpool

Het was een transfer die al even in de lucht hing en de fans van the Reds waren dan ook al een tijdje behoorlijk ongeduldig. De Twitter pagina van Liverpool werd overspoeld met berichten als ‘Announce Salah!’, oftewel kondig de komst van Salah nou eens officieel aan. De Merseyside club beantwoordde de ongeduldige fans gisteren op meesterlijke wijze. De tweet heeft sindsdien al bijna 30.000 retweets en richting de 40.000 likes. Zo doe je dat dus.

Manchester City

De lichtblauwe uit Manchester kunnen er trouwens ook wat van. Zij bevestigde de komst van de getalenteerde keeper Ederson eerder deze maand. Ook die geruchten gingen al lang rond en de onderhandelingen verliepen traag. Toen het eindelijk officieel was werd onderstaande video op het Twitter account gezet, waar een aantal sterspelers van de club eruit komen te zien als bejaarden (omdat het dus zolang duurde). Combineer dat met ‘The Sound of Silence’ van Simon & Garfunkel en je hebt goud in handen.

Leestip: Beckham is misschien te zien in het volgende seizoen van Peaky Blinders