Liverpool & New Balance presenteren een gruwelijk blackout shirt

Blackout. Als dit in de naam van een voetbalshirt of -schoenen staat dan worden wij eigenlijk al heel blij. Er is namelijk weinig stijlvoller dan volledig zwart in het voetbal. Het heeft iets klassieks. Extra klasse. Liverpool & New Balance snappen dat, want na het succes van vorig jaar komen Liverpool en kledingsponsor New Balance dit jaar weer met een volledig zwart shirt.

New Balance x Liverpool Blackout shirt 18/19

Ook net als vorig jaar is het ontwerp, behalve de kleur dan, eigenlijk precies hetzelfde als die van het thuisshirt. Alle logo’s en details zijn dus ook hetzelfde, inclusief het subtiele patroon dat op de jaren 90 is geïnspireerd. Uiteraard mag de klassieke kraag zoals die bij het thuisshirt terugkomt ook niet ontbreken.

Ronduit gruwelijk. Voordat je begint te hopen dat je Virgil van Dijk, Gini en Salah dit seizoen nog in dit shirt gaat zien spelen; die kans is minimaal. Dit is er zeer waarschijnlijk eentje voor de fans. Of gewoon voor de fans van gruwelijk vette voetbalshirts, want dan zit je met dit shirt ook gebakken.

Mocht je dit shirt nou absoluut aan je collectie willen toevoegen, dan is het Liverpool blackout shirt hier te bestellen. Het betreft wel een limited edition, dus enige haast is geboden.

Eerder deze week lanceerde Liverpool ook al een bijzondere serie voetbalshirts. Ze rolden te tijd namelijk terug en lanceerden vier heel toffe retro shirts.