Liverpool presenteert het classy nieuwe 2018/2019 thuisshirt

De Premier League is nog niet eens afgelopen en Liverpool moet nog beginnen aan de halve finales van de Champions League, maar toch hebben de Merseyside club en sponsor New Balance het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen al gepresenteerd. En die is heel classy hoor.

New Balance Liverpool thuisshirt 2018/2019

Wat ons direct opvalt bij het zien van het shirt is dat er toch wel wat gelijkenissen zijn met die van dit seizoen. De kleur van het shirt is uiteraard rood, maar net als afgelopen seizoen wat donkerder rood dan wat je van Liverpool gewend bent. In dat rood is trouwens ook nog een subtiel patroon verwerkt om een extra dimensie te geven aan het shirt. Daarnaast zijn alle details op het shirt wit, inclusief de trim bij de kraag en schouders, de logo’s op de voorzijde en het traditionele Liverbird logo.

Vorig seizoen had het shirt al een classy uitstraling mede door de kraag, maar door de klassieke kraag met knoopjes van dit shirt wordt die classy uitstraling alleen nog maar meer. Gewoon weer een heel sterk shirt dat het ongetwijfeld goed gaat doen bij de Liverpool-fans. Nu nog hopen voor die fans dat ze er net zo’n topseizoen in gaan beleven als dit seizoen.

Het nieuwe Liverpool FC thuisshirt is vanaf nu hier te pre-orderen.