Liverpool presenteert het nieuwe thuistenue voor komend seizoen

Liverpool presenteert vandaag al het thuistenue waar ze komend seizoen gewoon weer een gooi naar de titel mee gaan doen. Een bijzonder tenue overigens, want Liverpool bestaat in 2017 al 125 jaar en dat wordt door de club en New Balance onder andere gevierd door middel van dit prachtige retro tenue.

Liverpool thuis 2017/2018

Het nieuwe thuistenue heeft een bijzonder mooie retro-look gekregen om deze speciale verjaardag te vieren. Het ontwerp is geïnspireerd door Liverpool’s shirts uit de 70’s en het heeft dan ook een iets donkerdere kleur rood gekregen dan afgelopen jaren. Op de borst is een speciaal logo geplaatst om dit jaar extra glans te geven.

 

Toch zijn het vooral de brede witte kraag en de witte uiteindes van de mouw die voor de retro vibes zorgen. In het donkerdere rood zijn trouwens een aantal dunne verticale strepen verwerkt en dat zorgt voor een mooi detail. New Balance heeft ervoor gekozen om het rood met wit te combineren, terwijl ze het speciale logo wel in het goudgeel houden.

Hoewel het tenue dus vandaag al gepresenteerd is, wordt het pas verkocht vanaf 19 mei. Je kunt het shirt dan hier scoren.

Leestip: Dit eten de spelers van Liverpool om in topvorm te blijven