Locadia heeft weer een hele fijne nieuwe track uitgebracht

Ongeveer een jaar geleden maakte Nederland kennis met een andere kant van voetballer Jurgen Locadia. We kenden hem destijds natuurlijk als spits van PSV die inmiddels naar Brighton is verkast, maar hij verraste iedereen door als DJ twee zelf geproduceerde nummers uit te brengen. Normaal gesproken zou je zeggen dat een voetballer hier geen tijd voor heeft, maar door een lange blessure kon hij zich er helemaal op storten. Hij lanceerde vorig jaar zijn eerste twee tracks en nu is zijn derde track uit.

Locadia – Echoes

Met zijn eerste twee tracks maakte DJ Locadia meteen veel indruk. Hij was te gast bij Radio 538 om zijn tracks te promoten en die vielen op z’n zachtst gezegd goed in de smaak. Sindsdien heeft hij wat minder tijd gehad voor zijn DJ werk, maar tussendoor heeft hij toch wat kunnen werken aan deze nieuwe track ‘Echoes’. Ook weer een hele fijne hoor. Wat minder hard dan zijn vorige, maar wel heel chill.

Lekker toch? Voor degene die bang zijn dat hij het voetbal achter zich zou laten voor een carrière als DJ: geen zorgen. Hij heeft namelijk al meerdere malen aangegeven dat voetbal altijd op 1 zal staan en dat de muziek ook niet in de weg van zijn voetbalcarrière mag staan. Heb je zijn eerste twee tracks nog niet gehoord? Die kun je hier checken.