Louis Vuitton maakt speciale WK 2018 accessoire-collectie

Al sinds 2010 werken Louis Vuitton en FIFA samen. Het luxe merk maakt sindsdien de reiskoffer voor de WK trofee, maar deze keer hebben ze de relatie naar een nieuw niveau getild. Er is namelijk een volledige collectie van lederen accessoires gelanceerd. Natuurlijk is ook de koffer voor de beker weer door het Franse merk gemaakt.

Louis Vuitton WK 2018 collectie

De volledige lijn accessoires is geïnspireerd op de officiële wedstrijdbal van het WK 1970, wat vooral terugkomt in het hexagon patroon van de ballen destijds. Doet ook wel een beetje aan BALR. denken eigenlijk. Elk product is gemaakt met Louis Vuitton’s iconische Epi leer. Een deel van de collectie is in het zwart en wit gedaan (ook afkomstig van de WK bal), maar er zijn ook verschillende gekleurde dingen terug te vinden. Die verwijzen weer naar de landen die mee gaan doen in Rusland.

En dan is er dus nog de ‘2018 FIFA World Cup Russia Official Match Trophy Case’, oftewel de reiskoffer waar de trofee in vervoerd wordt. Een custom made koffer met lederen hoeken, terwijl de sloten gemaakt zijn van rutenium, wat een donkergrijs materiaal is met het chemische symbool Ru. Een subtiele verwijzing naar het gastland Rusland.

De volledige Louis Vuitton WK 2018 collectie is van 15 juni tot 15 juli verkrijgbaar via geselecteerde LV stores en online.