PSV’er Hirving Lozano is de nieuwe snelste speler van FIFA 18

Er is weer een nieuwe promotie gaande bij FIFA 18 en het heeft alles te maken met de eerste speelronde van het WK in Rusland. Spelers die in hun eerste wedstrijd van het toernooi goed gepresteerd hebben krijgen daardoor een nieuwe kaart onder het mom van ‘Festival of FUTball’. Eén van die spelers is PSV’er en Mexicaan Hirving Lozano die na een indrukwekkende sprint de enige goal maakte tegen Duitsland. Het heeft hem zelfs de eer van nieuwe snelste speler van het spel opgeleverd.

Snelste speler FIFA 18

Voor de nieuwste update was ‘TOTS’ Salah de allersnelste met 98 sprintsnelheid en 98 acceleratie, maar dat is verleden tijd. Hirving Lozano heeft namelijk de maximale score gekregen van 99 sprintsnelheid en 99 acceleratie. De nieuwe kaart van de Mexicaan is sowieso dodelijk met een algemene rating van 91, 95 voor dribbelen, 94 voor schieten en 91 voor passing. Wow!

Uiteraard zit Cristiano Ronaldo er ook tussen en met een rating van 98 is ‘ie iets minder dan zijn TOTS kaart, maar nog steeds gruwelijk. Ook even wat aandacht voor de monsterlijke kaarten van Coutinho (92), Kane (94), Lukaku (95), Diego Costa (91), Kolarov (92) en Isco (95). Bij FIFA 18 Festival of FUTball zijn ook nieuwe SBC’s, classic WK helden en andere nieuwe items verkrijgbaar.

Inmiddels is er ook al het een en ander bekend over FIFA 19. Zo zal de meest irritante tactiek van de laatste jaren niet terugkeren in de volgende game. Al het andere wat we al weten over FIFA 19 kun je hier checken.