Lubach komt met 4 geniale manieren waarop Oranje alsnog naar het WK kan

We hebben ons er inmiddels bij neergelegd dat Oranje zich niet gekwalificeerd heeft voor het WK van 2018 in Rusland, maar volgens Gouden Televizier Ring winnaar ‘Zondag met Lubach’ hoeft dat helemaal niet. Tijdens de uitzending van gisteren presenteerden ze namelijk vier manieren waarop we wel degelijk nog naar het WK kunnen.

Operation Orange Eleven

Het programma is natuurlijk steengoed in het maken van geniale video’s en gisteren was het weer raak. Arjen Lubach presenteerde namelijk ‘Operation Orange Eleven’, wat er op gericht is om het Nederlands Elftal toch mee te laten doen met het WK komende zomer. Misschien niet echt realistisch, maar wel ambitieus. Vooral het plan om de Belgische bus onderweg naar Rusland te kapen klinkt best goed. Hieronder kun je de vier briljante plannen checken.

Mochten al deze vier plannen toch mislukken, dan kunnen we ons alvast gaan richten op de UEFA Nations League. Een nieuw toernooi waar Nederland aan mee gaat doen in Divisie A. Alles wat je over dit nieuwe toernooi moet weten vind je hier.