Deze lucky gamer opende het meest zieke FIFA Pack aller tijden

Hoe vaak heb je met de grootste verwachtingen een FIFA pack geopend en viel het gruwelijk tegen? Waarschijnlijk een ontelbaar aantal keren. Geloof ons als we zeggen dat je dan niet uniek bent, want bij ons zit dat geluk ook nooit mee. Wij hebben een theorie waarom dat zo is: er is één gamer die al het geluk van de wereld al gebruik heeft bij de opening van één pack.

Dikste FIFA pack ooit?

Deze gamer, waarvan de naam niet bekend is, kreeg het voor elkaar om de volgende spelers in één pack te krijgen: Icon Diego Maradona van 91, Neymar van 95, Eden Hazard van 93, Aguëro van 92, Müller van 87, Brahimi van 86 en Koulibaly van 86. Hoe ziek is dat dan?!

Helemaal bovenin dit screenshot zie je trouwens wel dat deze gamer een indrukwekkend record van 891 overwinningen, 3 gelijke spelen en 148 verliespartijen heeft. Hij kan er dus wel wat van, maar dan nog heb je al het geluk van de wereld nodig voor zo’n pack opening. We hebben ook vlug eventjes gecheckt wat de totale waarde hiervan zou zijn. Maradona zo’n 1.8 miljoen, Neymar zo’n 1.5 miljoen, Hazard zo’n 1.3 miljoen en Aguëro ruim 750,000. Dat is bij elkaar al zo’n 5.35 miljoen coins en dan hebben we de overige spelers nog niet eens meegerekend.

Dus als je bij de volgende pack opening weer wordt opgescheept met een Bakayoko van 82 in plaats van een topkaart, dan weet je dat het aan deze lucky gast ligt. In ander FIFA nieuws: de World Cup modus gaat waarschijnlijk sneller toegevoegd worden dan je had verwacht. Meer info daarover lees je hier.