Magiër Dynamo hielp Barça bij legendarische comeback tegen PSG

Het is alweer ruim een maand geleden dat we getuigen waren van de meest legendarische Champions League comeback ooit. Barça werd nadat ze met 4-0 verloren in Parijs kansloos geacht, maar in het Camp Nou vond het onmogelijke plaats. De Catalanen wonnen met 6-1 en schakelden PSG uit. Het was een combinatie van een goed Barcá, een zwak PSG en wat arbitrale fouten, maar wellicht waren er andere mysterieuze krachten aan het werk.

Dynamo & Barcelona

De Engelse illusionist/goochelaar/magiër Dynamo werkte in aanloop naar het historische duel met de selectie van Barcelona, met als doel meer samenhang creëren tussen de spelers. Daarvoor gebruikte hij meerdere mysterieuze technieken waar de voetballers duidelijk niet veel van snapte. In onderstaande video zie je hoe hij onder andere Suárez, Piqué en Jordi Alba voor de gek houdt met zijn magische trucs.

Of dit echt de inspiratie was tot de grootse prestatie van Barça betwijfelen we, maar dat het indrukwekkend is staat vast. Hij probeerde in ieder geval duidelijk te maken dat alles mogelijk is als je er echt in gelooft. In Madrid en Parijs zullen ze na het zien van deze video waarschijnlijk gaan klagen bij de UEFA omdat Dynamo de spelers een oneerlijke voordeel heeft bezorgd, maar ach.. Dat wordt moeilijk om te bewijzen.

Leestip: Bizarre statistiek van Zlatan bewijst dat leeftijd slechts een nummer is

Bron: Dream Team FC