‘Malle Mario’ Balotelli was tegen Marseille weer typisch Balotelli

Als je de bijnaam ‘Malle Mario’ krijgt zegt dat eigenlijk al behoorlijk veel, maar Balotelli laat nog regelmatig zien waarom hij die bijnaam heeft gekregen. Het echt gekke is er inmiddels wel af, want dartpijltjes richting jeugdspelers gooien en vuurwerk afsteken op de badkamer doet hij niet meer, maar toch zien we zijn gekke kant zo af en toe nog. Gisteren bijvoorbeeld.

Geniaal en pislink

De thuiswedstrijd tegen Marseille begon heerlijk voor Mario en zijn teamgenoten. Balotelli scoorde al snel de 1-0 en ook de 2-0 (Seri) volgde snel. Het leek dus een vrij eenvoudige pot te worden voor OGC Nice en Balotelli vond het daarom wel tijd voor een geniale Rabona pass. Aangezien die ook nog eens perfect aankwam en er bijna een strafschop uit voortkwam kun je wel spreken over een geniale ingeving van Balo.

Toch zag de wereld er een klein half uurtje later heel anders uit, want Marseille scoorde er nog 3 voor het rustsignaal. Met een 2-3 achterstand ging Balotelli richting de kleedkamer en hij was op z’n zachtst gezegd pislink. Vooral op de verdediging, want 3 goals in ruim 10 minuten incasseren is niet echt top. Deze boze reactie is dan ook wel begrijpelijk.

Uiteindelijk verloor OGC Nice met 2-4 en dus zal Mario na de wedstrijd ook niet echt vrolijk zijn geweest. Ach ja, van de andere kant: om deze 4 redenen is vaak verliezen goed voor je.