De nieuwe Man City docu trailer belooft next level ‘behind the scenes’ beelden

Netflix maakte de eerste grote stap in de voetbaldocumentaire-wereld door een serie van zes afleveringen te maken waarin Juventus afgelopen seizoen gevolgd werd en niet veel later werd bekend gemaakt dat Amazon hetzelfde ging doen met Manchester City. Hoewel ‘First Team: Juventus’ zeer vermakelijk was en wel wat ‘behind the scenes’ beelden liet zien, misten we daar toch wat diepgang. De nieuwe trailer van Amazon’s docu-serie over Man City belooft wat dat betreft veel meer goeds.

All or Nothing: Manchester City

In de nieuwe trailer van ‘All or Nothing: Manchester City’ wordt duidelijk dat Amazon zonder beperkingen in de keuken mocht kijken tijdens het historische 2017/2018 seizoen, waarin City de titel pakte en maar liefst 11 Premier League records zette. Behalve dat ze toegang krijgen tot het trainingscomplex, het kantoor van de trainer en interviews met spelers en staf, kun je meekijken met wedstrijdbesprekingen in de kleedkamer, volg je ze tijdens reizen en nog veel meer. Onderstaande trailer moet je dus écht zien.

Zoals je in de trailer kunt zien krijg je ook een duidelijk beeld van hoe het voetbalbrein van Guardiola werkt via voorbereidingen en beelden van discussies in de kleedkamer, inclusief het verrassende verlies tegen Wigan in de FA Cup. Vooral die kleedkamerbeelden en speeches van Guardiola zijn iets waar we ons heel erg op verheugen.

De docu-serie ‘All or Nothing: Manchester City’ bestaat uit 8 afleveringen en zal 17 augustus gelanceerd worden. Heb je de docu-serie van Juventus nog niet gezien? Dan kun je hier alvast de trailer checken.