Dit is de stijlvolle nieuwe Man City x Dsquared2 herfst/winter collectie

Manchester City hoort al een aantal jaren bij de meest stijlvolle clubs van Europa. Een coach als Guardiola helpt daar zeker aan mee, maar de samenwerking met het Italiaanse Dsquared2 is daarin zeker net zo belangrijk. Dit seizoen is alweer het vierde seizoen dat ze samenwerken en voor de wedstrijd in de Champions League tegen Atalanta showde de ploeg de nieuwste herfst/winter collectie.

Manchester City x Dsquared2 herfst/winter collectie

Net als de voorgaande collecties is ook de nieuwste herfst/winter collectie weer een zeer stijlvolle. Geen gekke kleurtjes, maar vooral veel zwart. Past natuurlijk ook het beste bij deze tijd van het jaar. De Dsquared2 branding en het clublogo van Manchester City eisen verder de hoofdrol op in een collectie die er zowel sportief als heel classy en stijlvol uitziet. Scroll in onderstaande Instagram post maar eens door de foto’s (de Man City post heeft meerdere foto’s).

View this post on Instagram

#championsleague is back… Milano🛬

A post shared by Gabriel Jesus (@dejesusoficial) on

De collectie bestaat uit een regenjas, jeans, een backpack, sweater en accessoires. Vooral de sweater met het grote Man City logo vinden wij heel tof. Zonder de jas, petten en mutsen teniet te doen trouwens, want die zijn ook gewoon super nice. De collectie zal binnenkort gelanceerd worden, maar helaas is daar geen exacte datum van. Hou de Dsquared2 website dus in de gaten mocht je geïnteresseerd zijn.

Foto: Dsquared2