Dit is de stijlvolle Manchester City x Dsquared2 wintercollectie

Manchester City heeft de laatste jaren een imago opgebouwd van één van de meest stijlvolle clubs ter wereld. Dat heeft het voornamelijk te danken aan de samenwerking met het Italiaanse modehuis Dsquared2. De clubkostuums zijn altijd on point en ze hebben de ballen om het allemaal iets anders aan te pakken dan de ‘gewone’ voetbalkostuums. Ook in de winter slagen ze daar weer keihard in.

Manchester City x Dsquared2 wintercollectie

De typische informele stijl van het merk komt weer overduidelijk naar voren in een collectie die geïnspireerd is op het industriële verleden van de ‘grijze’ Engelse stad Manchester en de vechtersmentaliteit die heerst bij één van de beste clubs ter wereld.

In de collectie zijn onder andere een bomber te vinden met de naam van de club achterop en een winterjas met hoodie die heel toffe mouwen heeft. Dat was nog niet alles natuurlijk, want er zijn ook andere casual items te vinden zoals zwarte en witte t-shirts, een crewneck, coltrui en zwarte jeans. Zelfs accessoires als een keychain, donkere sokken, zwarte lederen schoenen, een pet en een rugzak.

Ze hebben een korte video gemaakt over de collectie en zelfs daar druipt de klasse vanaf. In de video zijn onder andere Guardiola, Fernandinho, Gabriel Jesus én Philippe Sandler te zien. Zeker even de moeite waard om te checken.

Helaas is de kleding niet voor ons ‘gewone mensen’. Alleen de spelers (en staf) van City lopen er in rond. De club uit Manchester is overigens niet de enige stijlvolle club ter wereld hoor, want ook Juventus is goed bezig op dat gebied. Pas lanceerden ze nog hun eerste eigen lifestyle collectie en die maakte veel indruk!