Manchester United kondigt komst Sánchez aan met vette video

Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar de kogel is door de kerk: Alexis Sánchez verlaat Arsenal voor de grote rivaal Manchester United. Lange tijd leek het erop dat hij naar stadsgenoot Manchester City zou gaan, maar hij heeft dus toch voor het rood gekozen. Dat heeft ook te maken met de extra centjes die United bereid was te betalen, want de Chileen gaat zo’n 5 ton per week verdienen. Koekoek. De transfer is zojuist bevestigd en de Red Devils maakte het wereldwijd met een zeer fraaie video.

Sánchez naar United

In de video is te zien hoe een man het clublied van Manchester United op de piano speelt en tussendoor verschijnen beelden van een speler die het rode thuisshirt past en vervolgens het veld oploopt. Het zal niet als een verrassing komen dat de man in kwestie Alexis Sánchez is. Vooral het feit dat het gebracht wordt alsof de Chileen het clublied speelt zal ongelofelijk veel pijn doen bij de Arsenal fans. Hieronder de video.

We zijn benieuwd hoe de stap gaat uitpakken, zowel voor Sánchez, United als Arsenal. We zullen het zien. De manier waarop Manchester United afgelopen zomer aankondigde dat Zlatan wederom voor de club zou spelen was trouwens ook prachtig.