Manchester City viert kampioenschap in 25 verschillende steden

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Manchester City mocht ten aanzien van het Etihad Stadium de felbegeerde Premier League trofee in de lucht houden, nadat het enkele weken geleden al kampioen werd. Toch was dit slechts een klein deel van de celebrations, want het grote feest ontstond natuurlijk tijdens de parade door de straten van Manchester.

Niet alleen in Manchester vierde de club hun feestje, want op zeer originele wijze werd elke geboortestad van de City-spelers gefeliciteerd met het kampioenschap.

The Citizens deden dat op unieke wijze. Hieronder zie je beelden van schitterende felicitaties, geprojecteerde op gebouwen in steden als Brussel (Vincent Kompany) en Buenos Aires (Otamendi en Aguero). De video heet ‘Home Town Heroes’ en valt bij de fans erg goed in de smaak. Wij vinden het ook heel nice gedaan!

Hopelijk vormen deze projecties voor vandalisten (of fans van de rivaal) geen reden om gebouwen te gaan slopen, want dit soort creatieve ideeën zien wij maar al te graag.