Mauro Icardi wisselde in de rust zijn kicksen voor een heel bijzonder paar

Zondag 18 maart 2018 is de boeken ingegaan voor de Argentijnse Inter-spits Mauro Icardi, want in de wedstrijd tegen Sampdoria scoorde hij maar liefst vier keer. In de 30e minuut schoot hij een penalty binnen en 14 minuten later was de hattrick compleet met als hoogtepunt een briljante hakbal. De penalty betekende echter Serie A goal nummer 100 voor Icardi, want hij begon de wedstrijd op 99 doelpunten. Daarom besloot hij in de rust al te wisselen van schoenen en zijn custom Nike Hypervenom 3 te dragen ter ere van de bijzondere mijlpaal.

100 Serie A goals Icardi

De meeste voetballers zouden waarschijnlijk pas bij de volgende wedstrijd de bijzondere schoenen dragen, zeker aangezien veel voetballers behoorlijk bijgelovig zijn en hij al 3 keer had gescoord. Wat ons betreft is het een blijk van heel veel zelfvertrouwen dat Icardi de schoenen überhaupt al bij had, voor het geval dat hij de mijlplaal voor rust al zou bereiken.

Dan nog eventjes over de schoenen zelf, want die verdienen toch ook wel wat aandacht. Het combinatie van blauw en zwart is uiteraard geïnspireerd op de clubkleuren van Inter. Gouden details komen in de vorm van het ‘100’ dat op de buitenkant voet staat en ‘M19’ op de binnenkant voet. De Argentijnse vlag op de hak en gouden zoolplaat maakt dit gruwelijke paar kicksen helemaal af. Wij denken zo dat dit paar een heel bijzonder plekje krijgt bij huize Icardi.

Als je zijn goals nog niet gezien had kun je ze hieronder alle vier eventjes checken. Let vooral even op die briljante hakbal bij zijn tweede goal.

Icardi is sowieso niet bang om op te vallen en dat is ook te zien aan zijn dikke tattoo-collectie.