Max Verstappen blijkt ook één van de betere FIFA spelers ter wereld te zijn

Tijdens het spelen van FUT ooit tegen ene crgboy007 gespeeld? Dikke kans dat je toen flink bent ingemaakt door niemand minder dan Max Verstappen. De Nederlander blijkt naast één van de beste racing coureurs ter wereld ook één van de betere FIFA spelers te zijn. Op FUTWIZ is een overzicht van zijn klasseringen tijdens FUT Champions te vinden en dat is ronduit indrukwekkend.

Max Verstappen is een FIFA baas

We kwamen dit overzicht tegen via Reddit en daar werd gemeld dat hij op een bepaald moment als 25e van de wereld stond genoteerd op alle platforms, dat hij 4 keer in de top 50 van de maand is geëindigd (14e als hoogste ranking), zes keer in de top 100 en dat allemaal naast het racen in de Formule 1. Gekkenhuis. Hieronder het indrukwekkende overzicht.

Check ook even het aantal wedstrijden dat hij naast zijn drukke F1 seizoen weet te spelen. In juli 2018 wist hij 139 winstpartijen te scoren, terwijl er die maand ook 4 race weekenden waren. Hoe je dat voor elkaar krijgt is voor ons een raadsel. In onderstaande video kun je ‘m trouwens aan het werk zien tegen mede-coureur Lando Norris.