Mbappé blijft Nike trouw en ook Verratti heeft zijn keuze gemaakt

Een tijdje geleden berichtten wij dat adidas het Franse wonderkind Mbappé weg wilde kapen bij Nike, maar daar zijn ze niet in geslaagd. Eén van de meest begeerde spelers ter wereld heeft zijn contract namelijk verlengd bij The Swoosh. Over de details van het contract is niets bekend, maar je kunt er vanuit gaan dat daar vele miljoenen bij komen kijken.

Op Twitter laat Mbappé trots weten dat hij verlengd is en hij voegt eraan toe: never change a winning team. Groot gelijk Kylian!

Verratti naar Nike

Ook over Verratti heerste nogal wat onduidelijkheid. Sinds 2011 speelde de kleine Italiaan op PUMA, maar sinds een tijdje is zijn contract afgelopen en voetbalde hij voornamelijk op volledig zwarte Nike Hypervenom III. Helemaal zwart omdat hij in onderhandelingen zat en men niet mocht zien op welk merk hij speelde. Volgens L’Equipe heeft hij de keuze nu echter gemaakt en gaat hij zich bij Mbappé in de Nike Hypervenom familie voegen. Diezelfde bron meldt dat het gaat om een 10-jarige deal ter waarde van €30 miljoen. Wat een bedrag!

Het lijkt overigens wel een betrouwbare bron, want Verratti speelde zijn eerste training van het nieuwe seizoen op de nieuwe kleuruitvoering van de Hypervenom III. Het is in ieder geval een mooie winst voor Nike, al kost dat wel wat. Toch zou Nike ook een sterspeler kunnen verliezen. Ze strijden namelijk samen met adidas om de handtekening van Dybala en die strijd lijkt al enigszins beslist.