Mbappé, Dembele & Pogba waren gisteren in topvorm tegen Engeland

Gisteren werden er vriendschappelijke interlands gespeeld met als mooiste affiche Frankrijk – Engeland. De wedstrijd werd met 3-2 gewonnen door de Fransen en er waren 3 spelers in absolute topvorm: Mbappé (18), Dembele (20) en Pogba (24). Vooral de eerste twee hebben er sowieso al een topseizoen op zitten, maar gisteren werd nog maar eens duidelijk hoe ongekend veel talent deze jongens hebben.

Toekomst Frankrijk

Als je deze mannen in actie ziet biedt dat weinig hoop voor ons Nederlands elftal, maar we kunnen nog wel ongelofelijk genieten van al dat Franse talent. Bij Mbappé wordt de gelijkenis met Henry steeds duidelijker, al heeft hij ook wel wat weg van de Braziliaanse Ronaldo met zijn skills en snelheid. Het enige wat ontbrak was een doelpunt.

Dembele maakt indruk met zijn snelheid en dribbels, terwijl Pogba het middenveld domineerde. Mbappé gaf trouwens de beslissende assist op Dembele die de 3-2 binnen schoot. Geniet hieronder per speler van de hoogtepunten tegen Engeland.

Kylian Mbappé 

Ousmane Dembele

Paul Pogba

Dat zit wel goed met de toekomst van Frankrijk. Nu rest alleen de vraag of Mbappé en Dembele volgend seizoen nog bij hun huidige clubs spelen. Zeker van eerstgenoemde verwachten we eigenlijk wel een transfer record.

Leestip: Kylian Mbappé onthult de reden achter zijn celebration

Videocredits: EiFSoccer