Mbappé krijgt eigen Nike Hypervenom voor kampioenswedstrijd

Het is een ongelofelijk seizoen geweest voor Kylian Mbappé. De jonge Franse spits werd op 20 december van 2016 pas 18 jaar, maar hij heeft de wereld nu al overtuigd van zijn kwaliteiten. Met zijn doelpunten, acties, snelheid en assists maakt hij zowel in de Ligue 1 als in de Champions League indruk en zoiets ontgaat natuurlijk ook Nike niet. Zo’n opkomend talent is namelijk ook voor een merk als Nike heel interessant. Ze hebben hem nu beloond met een eigen Hypervenom 3 voor de kampioenswedstrijd van woensdag tegen Saint-Etienne.

Mbappé Hypervenom 3

Nike heeft de schoenen ontworpen met Nike iD en dus worden ze niet in grote getallen verkocht, maar kun jij ze wel zelf namaken via de Nike iD site. Het ontwerp is natuurlijk geïnspireerd op de clubkleuren van AS Monaco met het half om half rood en wit design. Nike combineert deze kleuren met een aantal subtiele zwarte details, zoals de omlijning van het Nike logo. Op technologisch gebied is het nog steeds dezelfde Hypervenom III als alle anderen.

Laten we hopen dat hij Monaco op deze wondersloffen naar het verdiende kampioenschap gaat schieten. Zoals we hierboven al zeiden kun jij ook deze schoen ontwerpen en laten maken. Via Nike iD kun je ‘m ontwerpen.

‪• Meilleur Espoir du Ligue1 ✅?‬ ‪• Équipe Type de l’Année ✅?‬

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe29) op

Leestip: Kylian Mbappé onthult de reden achter zijn celebration