McGregor maakt oude belofte aan Ronaldo waar na Mayweather fight

Het is alweer een jaar geleden dat twee van de meest populaire sporters ter wereld elkaar ontmoette. Cristiano Ronaldo ging na de EK winst op vakantie in de Verenigde Staten en ging even langs bij UFC-koning Conor McGregor. Wat volgde was een leuke ontmoeting, wat foto momentjes en ze waren zelfs beide gespot bij een feestje van Jennifer Lopez. Op die dag deed The Notorious echter ook een voorspelling aan Ronaldo die hij waar gaat maken.

Hij voorspelde namelijk dat hij dit jaar al boven Ronaldo zou komen te staan in de Forbes List. Hieronder de beelden van de ontmoeting en de voorspelling die McGregor doet aan Ronaldo. Rond de 1 minuut 50 gaat het over de Forbes List. Ronnie dacht trouwens dat het The Notorious niet ging lukken.

De Forbes List

Jaarlijks stelt Forbes een lijst van sporters op die het meeste geld hebben verdiend in een jaar. Vorig jaar stond Ronaldo daarbij op nummer één met $93 miljoen en Conor McGregor kwam nog niet veel verder dan een gedeelde 24e plek met Gareth Bale ($34 miljoen). Het gevecht tussen McGregor en Mayweather zorgt er echter voor dat de Ier dit jaar in één klap boven Ronaldo komt te staan en dat CR7 zelfs genoegen moet nemen met een derde plek. Mayweather zal de lijst namelijk aanvoeren aangezien hij nog veel meer geld kreeg dan McGregor.

Toch zullen de jaarlijkse verdiensten van Ronaldo dit jaar weer toenemen, want het nieuwe contract met Nike gaat van de Portugees een miljardair maken.