McGregor en Mayweather bereiken akkoord over het gevecht van de eeuw

Yes! Het gaat dus écht gebeuren. Conor McGregor en Floyd Mayweather hebben een deal gesloten en gaan samen de ring in volgens The Sun. Het akkoord moet nog formeel getekend worden vanwege een ‘vertraging door een derde partij’, maar dat het gaat gebeuren is zeker!

McGregor vs Mayweather

Een bron die dichtbij McGregor staat vertelde tegen de Irish Sun: “Conor McGregor en Floyd Mayweather zijn tot een overeenkomst gekomen om tegen elkaar te vechten en hebben een akkoord bereikt over de vergoedingen. Het contract is nog niet officieel getekend vanwege een vertraging door een derde partij, maar ze zijn het eens over de details. Het gevecht kan zelfs al binnen 2 weken aangekondigd worden.”

via GIPHY

Helaas is er over de bedragen nog niets bekend. Er gaan al maanden geruchten over een gevecht tussen de heetste MMA-vechter van het moment en de beste bokser aller tijden. Ze hebben elkaar al regelmatig uitgedaagd en afgemaakt via social media, maar binnenkort mogen ze de strijd dus beslissen in de ring. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Leestip: Prachtige video laat zien hoe McGregor uitgroeide tot wereldster

Bron: The Sport Bible