Dit zijn de meest gebruikte spelers van FIFA 19 Ultimate Team

Nog een maandje wachten en dan is het eindelijk zover. Dan kan FIFA 19 voorgoed de kast in en wordt FIFA 20 gelanceerd. Daar wordt het ook wel tijd voor, want eerlijk gezegd zijn we al eventjes klaar met FIFA 19. Niet alleen vanwege de gebreken in de gameplay, maar ook omdat je nogal vaak dezelfde teams tegen komt in FUT én omdat FUT sowieso een beetje dood is tijdens de laatste weken voordat de nieuwe FIFA gelanceerd wordt.

Meest gebruikte FIFA 19 spelers

Voordat we de nieuwe FIFA gaan verwelkomen blikken we nog even terug op FIFA 19 en dat doen we door te kijken naar welke spelers het meest gebruikt zijn in FUT. FIFA-site FUTBIN heeft een overzicht waarin je kunt zien welke spelers het meeste gebruikt zijn en de nummer één is Fabinho (CVM 85) met in totaal ruim 80 miljoen wedstrijden achter zijn naam. De hoogst genoteerde Nederlander is niet geheel verrassend Virgil van Dijk op plek 4 met bijna 70 miljoen wedstrijden. Hieronder de top 10.

Er is ook gekeken naar de meest gebruikte spelers per positie en op basis daarvan is er een opstelling gemaakt met meest gebruikte spelers van FIFA 19. Die ziet er als volgt uit. De getallen die onder de spelerskaarten staan zijn het aantal wedstrijden die de speler gebruikt is.

Reddit

Zitten er verrassingen tussen of had je de meeste spelers wel in deze opstelling verwacht?

Nu we deze terugblik erop hebben zitten willen we toch weer eventjes vooruit kijken naar FIFA 20, waarbij we toch het meest uitkijken naar de ‘nieuwe FIFA Street’. Hier lees je alles over die nieuwe modus, genaamd Volta Football.