De meest interessante odds voor PSV, Ajax en Feyenoord dit weekend

De vorige speelronde in de Eredivisie lijkt zeer bepalend te zijn geweest voor de rest van het seizoen, maar dit weekend staat er gewoon weer een nieuwe ronde klaar en de twee titelkandidaten hebben een lastig affiche. Feyenoord heeft op papier een makkelijkere tegenstander, maar dat wil nog niks zeggen. We blikken vooruit op de wedstrijden van de traditionele top drie en de odds die daarbij horen.

PSV – FC Utrecht

De koploper is volgens de bookmakers zwaar favoriet voor de zege en dat resulteert in een odd van 1,32 bij winst PSV. Niet gek gezien de vorm van PSV en de eerste wedstrijd in Utrecht die uitliep op een gigantische 1-7. FC Utrecht heeft echter een andere trainer én draait op volle toeren. Sterker nog, met de nieuwe trainer hebben ze nog geen wedstrijd verloren (8 wedstrijden). Denk je dat ze dat kunnen volhouden tegen PSV? Een gelijkspel betaalt 4.80 keer uit en winst Utrecht zelfs 8 keer.

Van PSV weten we echter ook dat ze heel veel potjes winnen met minimaal verschil. Toch is het heel interessant om hier op in te zetten, want een 1-0 en 2-1 voor PSV betaalt 7.75 keer uit. Denk je dat Utrecht het initiatief neemt en op voorsprong komt via Labyad? Dat betaalt 12 keer uit. Check hier alle odds van PSV – FC Utrecht.

Vitesse – Ajax

Fans van Ajax zullen de thuiswedstrijd tegen Vitesse nog maar al te goed herinneren. Het werd namelijk 1-2 voor Vitesse en de Amsterdammers werden toen al de ellende in gedrukt. Daar komt ook nog eens bij kijken dat sterkhouder Frenkie de Jong er voorlopig uit ligt vanwege een blessure. Ondanks deze info is Ajax favoriet met een uitbetaling van 1.55 keer de inzet. Ook omdat Vitesse niet in beste doen is. Toch lijkt een club altijd wat extra’s te kunnen brengen tegen Ajax. Winst Vitesse betaalt 5.25 keer uit en een gelijkspel 4 keer.

Speelronde 26 ? Wat wordt de wedstrijd van het weekend? #eredivisie #onsvoetbal

A post shared by Eredivisie (@eredivisie) on

Durf je in te zetten op een herhaling van de heenwedstrijd? 2-1 winst voor Vitesse betaalt maar liefst 15 keer uit, terwijl een minimale zege voor Ajax ongeveer de helft daarvan uitbetaalt. Spitsen Matavz en Huntelaar worden weer in de basis verwacht, dus ook dat biedt kansen om winst te maken. Denk je dat Matavz de openingstreffer maakt? Dat betaalt 8.75 keer uit, terwijl dat bij Huntelaar 4.60 keer uitbetaalt. Via deze pagina vind je alle odds van Vitesse – Ajax.

NAC Breda – Feyenoord

Ook deze eerste onderlinge wedstrijd zorgde voor een grote verrassing, want NAC versloeg Feyenoord in de Kuip met 0-2. De club uit Breda staat momenteel op de 15e plek en het verhaal van Feyenoord kennen we inmiddels wel. Door de stand op de ranglijst is Feyenoord volgens de wedkantoren favoriet. Winst Feyenoord heeft een odd van 1.48, terwijl winst NAC 6 keer uitbetaalt en een gelijkspel 4.10 keer je inzet kan opleveren.

Als je echt een financiële klapper wilt maken is een 2-0 overwinning (net als in de Kuip) voor NAC het meest interessant. Dat levert namelijk 30 keer je inzet op! Volgens de wedkantoren is Ambrose bij NAC de aangewezen persoon om de openingstreffer van de wedstrijd te maken (9.25 keer de inzet) en bij Feyenoord is dat Jorgensen (4.40 keer de inzet). Steven Berghuis is wat ons betreft ook een interessante optie met 6 keer de inzet als hij de 1-0 maakt. Alle odds van NAC – Feyenoord vind je via deze pagina.

Een overzicht van alle odds bij deze Eredivisieronde vind je via deze pagina.