De 5 meest vervelende tegenstanders die je kunt treffen

Gedurende het seizoen heb je een heleboel verschillende spelers als directe tegenstander gehad, maar er zijn altijd een paar van die irritante jongens die zijn blijven hangen. Vaak zijn dat ook spelers die je liever niet meer tegenkomt. Het kan natuurlijk ook andersom werken. Dat jij degene bent met de reputatie van verschrikkelijke tegenstander. Je komt ze trouwens niet alleen tijdens wedstrijden tegen, want jouw teamgenoten kunnen op trainingen ook ongelofelijk vervelend zijn. Dit zijn de meest vervelende types.

De schopper

Vooral aanvallers hebben vaak te maken met deze lompe gasten. Ze kicken erop om jou zoveel mogelijk pijn te doen en vaak lukt ze dat ook. Zelfs als ze de bal spelen zwaaien ze nog even door met het been om jou toch nog even flink te raken. Je mag van geluk spreken als je zonder blessures het veld verlaat. Als je zelfs op de training te maken hebt met zo’n schopper mag je hem daar best op aanspreken. Er is namelijk niks zo erg dan door een teamgenoot geblesseerd geschopt worden.

via GIPHY

De kilometervreter

Geschopt worden is natuurlijk heel irritant, maar constant achter jouw mannetje aanrennen is misschien nog wel vervelender. Je krijgt geen seconde rust, want deze jongen rent constant van voor naar achter & van links naar rechts. Als jij staat te happen naar adem trekt hij nog fluitend wat sprintjes. Na een uurtje smeek je om een wissel, want je kan het absoluut niet meer bijbenen.

De prater

Je hebt ook van die rare vogels die constant tegen je aan lopen te lullen. Dat heeft natuurlijk maar één reden: hij wil je uit de wedstrijd praten met ‘intimderende teksten’. Het beste wat je bij deze spelers kunt doen is simpel: negeren en met je voeten praten.

De viezerik

Expres op je tenen staan, knijpen, stiekem natrapen, deze smeerlap heeft het allemaal in zijn assortiment zitten. Hierdoor krijg je het gevoel alsof hij een heel stoere jongen is die jou constant wil intimideren, maar als je hem dan een keer aanraakt schreeuwt hij het uit alsof je hem zojuist een doodschop hebt gegeven. Allemaal matennaaierij om jou een kaart aan te smeren. Volgens hem is echt alles geoorloofd om te winnen.

De wereldspeler

Last but not least is de vreselijk goede voetballer. De speler die jou de hele wedstrijd vernedert met zijn acties, skills, passjes en verfijnde balcontrole. Je komt er simpelweg niet aan te pas en hij loopt jou aan alle kanten voorbij. Het maakt niet uit wat je probeert, hij is jou altijd te slim af. Gruwelijk frustrerend en een flinke schop geven is heel verleidelijk. Helaas kan die frustratie wel in een gele of rode kaart resulteren.

via GIPHY

Hebben jullie als team sowieso al veel last van een stortvloet aan gele en rode kaarten? Deze 5 methoden zorgen ervoor dat jullie veel minder kaarten gaan krijgen.