Memphis & Promes gaan hiphop maken en laten preview zien

Waar PSV-er & DJ Jürgen Locadia veel indruk maakte met zijn eerste twee dance platen proberen Memphis en Promes het in een ander genre. Een genre waar de meeste profvoetballers wat bekender mee zijn: hiphop. De heren waren voor de trouwe Instagram volgers al beide op vakantie in LA te spotten, maar nu blijkt dat het niet zomaar een vakantie is. Het is ook de locatie waar ze hun gloednieuwe clip hebben opgenomen.

Memphis & Promes preview

Van beide vleugelaanvallers wordt nog wel eens gezegd dat ze zich te veel met randzaken bezighouden en die geluiden zullen door deze stap niet minder worden. Wij zijn hier overigens duidelijk over: zolang ze het buiten de voetbaluren doen en het niet ten koste gaat van de inzet maakt het ons geen reet uit wat ze in hun vrije tijd doen. Maar goed, jullie zijn hier waarschijnlijk om te checken of die nieuwe track wat wordt, dus hieronder de preview.

??? Friday Online #LA #Vibes #Freestylesession #1.0

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay) op

De beat klinkt zeker niet verkeerd, maar verder valt er nog niet veel over te zeggen. Zoals je in het bijschrift al ziet zal de track vrijdag uitgebracht worden. Wij zijn benieuwd of het net zo’n succes wordt als DJ Locadia.

Leestip: DJ Locadia brengt eerste twee tracks uit en Nederland vindt het geweldig