Dit merk verkoopt bijzondere Inter x “Gucci” x Mauro Icardi shirts

Ooit gehoord van het Fokohaela? Wanneer je ons al een tijdje volgt heb je ongetwijfeld al eens eerder wat van dit merk voorbij zien komen op onze pagina. De man achter het merk, met de bijnaam Losdejos, staat erom bekend hele vette shirts te ontwerpen met iconische voetballers en voetbalshirts als inspiratie. Zo maakte hij dit geniale Trippy Ronaldo shirt, deze remake van het Oranje 88-shirt en een shirt voor Griezmann en Zidane. Onderwerp van zijn nieuwste creatie is Inter en Icardi, gemixt met wat Gucci. Voor de échte hypebeasts, zullen we maar zeggen.

Hieronder zie je we het shirt genaamd ‘O Cañito’, wat verwijst naar de bijnaam van Mauro Icardi. Voor dit shirt heeft Fokohaela gekozen voor de meest klassieke Inter-look, blauwe en zwarte verticale strepen. De grote draak op de linkerzij is een verwijzing naar een uitshirt van Inter in 2011, maar ook eentje naar het Italiaanse Gucci. De draak ziet er op zich al heel gaaf uit, maar extra vet is hoe het beest om die zwarte verticale streep krult.

Om copyright claims te vermijden heeft Fokohaela er trouwens geen ‘Gucci’, maar ‘Gugci’ van gemaakt. Althans, dat staat op de productpagina van dit shirt maar je hebt behoorlijk wat fantasie nodig om het te zien.

Op de achterzijde van het shirt staat natuurlijk het rugnummer 9, de naam Icardi en fictieve sponsor Fuccboi. Op de mouwtjes vind je ook nog een aantal Inter- en Icardi-referenties, zoals zijn bijnaam en een Gucci-achtig Inter logo’tje.

Wij houden heel erg van dit soort toffe creaties. Dit shirt is daar geen uitzondering op. Oké, hij is wat heftige en misschien zelfs een beetje té flashy, maar door alle details en de sportswear trend die momenteel hot is zien we dé echte hypebeasts hier wel in rondlopen. Als jij dat ook wilt dan moet je even naar de webshop van Fokohaela.