Messi krijgt van fan gruwelijke hand bewerkte kicksen cadeau

Als je één van de beste voetballers ooit bent zul je waarschijnlijk overladen worden met cadeaus van fans. Ook Messi zal dus elk mogelijk cadeau al eens ontvangen hebben, maar we betwijfelen of hij ooit iets heeft gekregen wat zo vet en bijzonder is als dit. Een Paraguayaanse designer, Lili Cantero, heeft een paar adidas Nemeziz voetbalschoenen helemaal met de hand bewerkt, vol met bijzondere details uit het leven en de carrière van ‘la Pulga’.

Messi’s custom Nemeziz

Beide schoenen hebben een zwarte basis, maar een verschillend thema aan de linker- en rechterkant. De rechterschoen staat in het teken van Barcelona’s Blaugrana, terwijl de linker gesierd wordt door de ‘albiceleste’ van het Argentijnse voetbalteam. Uiteraard mag zijn nummer 10 niet ontbreken, net als de namen van zijn kinderen.

Daar houdt het nog niet op, want de twee schoenen zijn verder nog versierd met afbeeldingen van belangrijke momenten uit Messi’s leven en carrière. Zijn eerste vijf jaar bij Barça, zijn celebration met Ronaldinho, de iconische celebration waar hij zijn shirt aan het Bernabéu laat zien en nog wat afbeeldingen van zijn vrouw, kinderen en moeder Celia. Schitterend!

Dit moeten toch wel heel bijzondere kicksen zijn voor Messi. Ga er dus maar niet vanuit dat hij ze zal dragen tijdens een wedstrijd, maar dat ze een mooi plekje krijgen bij Leo thuis. Of wellicht in zijn restaurant in Barcelona. Dat is zeker een must visit als je in Barcelona bent.