Messi & Suarez ruziën erop los in geniale nieuwe commercial

Reclames zijn niet bepaald iets waar we nou echt van genieten, maar zo af en toe zit er eentje tussen die gewoon geniaal is. Vaak is dat in combinatie met voetbal en wat dat betreft is Gatorade ijzersterk. Het sportdrankmerk maakte in 2016 al een prachtige commercial met Messi en nu hebben ze de krachten van Messi & Suarez gebundeld. De twee Barça-boezemvrienden die deze zomer tijdens het WK beiden voor hun eigen land zullen strijden.

Messi & Suarez commercial

Onder de campagnenaam ‘Everything Changes’ worden Messi en Suarez elkaars grootste vijanden als ze in internationaal verband tegenover elkaar staan (het WK dus). Het begint nog heel gemoedelijk, maar door allerlei incidenten begint de wederzijdse haat te groeien. Denk hierbij aan afgetroefd worden op de training, elkaar ontvolgen op Instagram, wedstrijd gedragen shirts op het internet zetten voor $2 en ga zo maar door. Het resultaat is de geniale video hieronder.

De campagne is trouwens ontwikkeld om reclame te maken voor Gatorade Football Energy, wat het eerste product van het merk is dat specifiek voor één sport op de markt is gebracht. Speciaal voor voetballers dus. Leuk en aardig, maar ons gaat het gewoon om de commercial en die is ijzersterk.