Messi tekent een zeer bijzonder nieuw contract bij adidas

Messi plaatste afgelopen vrijdag een bijzondere foto op zijn social media. Op onderstaande foto zie je hoe de Argentijn een hernieuwd contract bij adidas tekent. En niet zomaar een contract, zo beweert de Spaanse radio-zender COPE.

De combinatie adidas en Messi is al jarenlang een groot succes. Beide partijen willen dit succes zo graag verlengen dat de beste voetballer aller tijden een contract ‘voor het leven’ heeft getekend. Alhoewel, niet voor het leven. Maar wel tot het einde van zijn carrière, zo stelt COPE. Mocht Messi na zijn carrière nog actief blijven in de voetbalwereld, dan is de verwachting dat hij ook bij het Duitse sportmerk zal blijven.

200 miljoen euro

Momenteel beurt de 29-jarige Messi een slordige €20.000.000 per jaar van adidas. Welk bedrag in zijn nieuwe contract staat is onbekend, maar mocht Leo nog een jaartje of tien doorgaan dan kan hij in totaal dus minimaal 200 miljoen euro (!) opstrijken.

Ook wat ons betreft is deze verlenging goed nieuws. Zo blijft het Messi vs. Ronaldo en tegelijkertijd ook adidas vs. Nike. Wij zijn benieuwd welke samenwerking in 2017 de vetste voetbalschoen gaat opleveren. In Nederland zien we de adidas Messi 16 overigens alleen om de voetjes van wonderkind Dolberg.

Leestip: Dit is de gruwelijke Blue Blast-collectie van adidas